2022 m. projektas apdovanotas LR Prezidento iniciatyvos “Lietuvos galia” statulėle

2022-12-05 / Naujienos

Ačiū bendruomenei!
2022 m. gruodžio 3 d. apsilankėme Lietuvos Respublikos Prezidento rūmuose, kur buvome apdovanoti Prezidento iniciatyvos “Lietuvos galia” statulėle!
„Inovatyvios Lietuvos“ kategorijoje apdovanojimus pelnėme kartu su iniciatyvomis „Užimtumo namai“, „NeRegĖjimo galia“, „Švietimo nuotykiai“ ir „Dacijonų kaimo bendruomenė – patraukli vieta gyventi“. Norime padėkoti visiems, kurie yra prisidėję prie mūsų kartu kuriamo projekto – 53 Lietuvos regionų bendruomenėms, 500 talentingų savanorių ir virš 1300 dirbtuvėse dalyvavusių nuostabių vaikų ir jaunimo. Inovatyvią Lietuvą kuriame kartu!

Dalinamės apdovanojimui sukurtu reportažu – NUORODA Į REPORTAŽĄ.

Jau beveik dešimtmetį siekiame pagilinti vaikų ir jaunimo supratimą apie savo aplinką, skatinti kūrybiškumą ir ugdyti asmeninės atsakomybės jausmą. Tam, kad dirbtuves vadintume sėkmingomis, rezultate reikalingas ne tik geras, kokybiškas mažosios architektūros objektas, bet ir sklandus, demokratišas procesas iki jo. Apie kertinius dirbtuvių principus, jų dalyvius ir savanorius pasakojome ir LR Prezidento iniciatyvos „Lietuvos galia“ atstovams. Kviečiame skaityti – NUORODĄ Į STRAIPSNĮ

Projektą rengia viešoji įstaiga Architektūros fondas kartu su Britų taryba, Vilniaus dailės akademija ir Šiaulių miesto savivaldybe. Architektūros fondo veiklą finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

Projektą pristato
Architektūros fondo veiklą finansuoja
Partneris
Informacinis partneris
Draugai
Esame apdovanoti